Ørestad den 15. juni  2022

Peter Nørtoft udgiver sommersinglen "Hvide Sneakers"

Singer-songwriter Peter Nørtoft udgiver singlen “Hvide Sneakers” fredag den 17. juni 2022. Nummeret er en glad lille pop-sag om at gå sommeren i møde i passende fodtøj.

Om Hvide Sneakers

I august sidste sommer gik Peter Nørtoft som late bloomer med i Copenhagen Pride for første gang i sit liv. Det blev en magisk oplevelse. Til lejligheden havde han købt et par hvide sneakers, som i dag er hans yndlingssko, og de er netop omdrejningspunktet for singlen Hvide Sneakers. Sangen blev til i foråret lige efter Coronaens tunge nedlukninger, og den indfanger drømmen om at vende tilbage til sommeren og det søde liv. Tekst og musik er skrevet af Peter Nørtoft i samarbejde med Marcus Winther-John, Søren Manscher og Louise Bøttern. Produktion er lavet af Noah Rosanes. Mastering er lavet af Brian Mørk Hansen. Nummeret udgives under eget label gennem DiGiDi.

Om Peter Nørtoft

Peter Nørtoft er dansk singer-songwriter i popmusikkens vækstlag. Han debuterede som 41-årig i sommeren 2021, og “Hvide Sneakers” er hans 3. single. Hans musikalske stil er voksen singer-songwriter pop, og teksterne er danske og ærlige og ligefremme. Han laver musik for at udfylde et meget opmærksomhedskrævende kreativt hul i sig selv – som krydderi på en ellers ret ordinær hverdag med skrivebordsarbejde og søndagsrengøring. Han har spillet klaver/keyboard i 30+ år men læser stadig ikke noder. Til gengæld har har en Ph.D. i anvendt matematik. Han er bosat i Ørestad i København men oprindeligt opvokset i Svendborg på Sydfyn.

Pressefotos

Alle billeder er taget af #kcfotoogleg.